Udforsk Marokko

En kulturel og eventyrlig portal med sans for design

Vi elsker Marokko

Marokko er et alsidigt paradis med en helt særlig atmosfære. Det er en fortælling om arabisk og europæisk kultur, der forenes i et land, hvor mange handlende gennem historien er kommet til både med skibe og til fods.

Marokko er fuld af skjulte skatte og vidunderlige gårdhaver, som vi blandt andet har ladet os inspirere af, da vi indrettede hotel Mayfair. Når man går på gaden i Marakesh side om side med banale bygninger, synes det ikke som et inspirerende land. Men når porten til gårdhaven åbner op, åbnes der en portal til et eventyrligt udsyn til deres kultur og sans for design.

Vi elsker at rejse til Marokko, møde spændende mennesker og finde nye produkter. Gennem de sidste 3 år har vi flere gange årligt været i Marokko, hvor vi har udplukket produkter, som vi ønsker at vores danske kunder skal præsenteres for. Vi ønsker at forene den rustikke kultur i Marokko med den minimalistiske kultur i Skandinavien, så vi får mere personlighed i hjemmet.

marokko right

Detaljen tæller...

Marokko kendetegnes især ved deres detaljerige designs og indretninger. Et badekar er ikke blot et badekar - det er en mulighed for at skabe et pust til badeværelset. De farverige tæpper, keramik, potter og klinker er med til at skabe liv i hjemmet. Og lige netop dette, forsøger vi at genskabe i fusion med den skandinaviske stil.

Produkter fra Marokko

udforsk afrika 1

Udforsk Afrika

udforsk indonesia

Udforsk Indonesien

height spacer

Udforsk Indien