No78 er et univers med et internationalt udsyn

No78 har eksisteret siden vi første gang åbnede dørene op til butikken på Nørrebrogade tilbage i 2003. Nu har vi en fysisk butik i København og en i Aarhus samt en webshop.

Stil & Koncept

Vi designer og producerer hovedparten af vores mange træ- og stålmøbler selv, men vi forhandler også udvalgte produkter fra danske og internationale brands, såsom Innovation Living, Woud, Anglepoise og mange flere. Alle med det til fælles, at de passer ind i vores formsprog, og det designunivers vi ønsker at skabe hos Nova Møbler.

Vores eget møbelmærke BY SOL tegnes af os selv, hvor størstedelen produceres på vores eget snedkeri i Indonesien, som vi startede op i 2006. Denne del af vores designs er hovedsagelig produceret i teaktræ, som er en indonesisk træsort. Derudover, i den udstrækning det er muligt, anvender vi genbrugstræ.Det genbrugstræ vi bruger, kan fx stamme fra gamle huse eller både, og det giver et råmateriale, som ikke blot er mere bæredygtigt, men som også har en historie med sig.

Historien giver en smuk patina, der giver en ekstra dybde i træets varme farve. Alle møbler håndlaves på vores snedkeri, og hvert møbel er unikt. Udover produktionen fra vores eget snedkeri, samarbejder vi med dygtige producenter i Europa. Her bliver størstedelen af vores egetræsmøbler produceret, og den grundige og detaljeorienterede håndværkstradition er tydelig at spore på disse møbel-designs. Udover vores internationale produktioner, bliver en del af vores produkter også til lokalt i København. Både på vores eget snedkeri, og i samarbejde med andre dygtige lokale københavnske snedkere. Bl.a bliver Nova Møblers meget populære linoleumsborde lavet lokalt i København.

Fælles for vores designs er at de som oftes tager inspiration fra 50’erne og 60’ernes møbeldesigns, som vi virkelig holder af her hos Nova Møbler.

Faktisk elsker vi de fine runde former fra
50’erne og 60’ernes møbeldesigns

…og når vi engang imellem falder over et smukt originalt eksemplar af de klassiske designmøbler, så restaurerer og ompolstrer vi dem på vores eget værksted. De ompolstrede originaler sælges efterfølgende i vores fysiske butikker.

Vi kan også ompolstre dit eget designereksemplar i vores polstrerværksted, hvis du ligger inde med en klassiker, der trænger til nye hynder eller betræk.

Saha Sol - indehaver af Nova Møbler

Saha Sol er oprindeligt uddannet i filosofi fra universitet. Han startede i møbelbranchen i 2001, i første omgang i et fritidsjob sideløbende med studierne. Her blev en gammel interesse for designs og efterhånden lysten til selv af skabe møbler vakt – og drømmen om at etablere sig som selvstændig opstod. Da han fik muligheden for det, overtog han No78 (daværende Indoor, sidenhen Novamøbler) i 2003.

Nysgerrigheden for design blev grundlagt tidligt. Sahas far er arkitekt og tog ofte Saha med på arbejde, hvor han blev fascineret af måden, hvorpå designs gik fra idefase til at blive konkrete. Sahas far var også indehaver af en stor stofbutik, så materialer, farver og det kreative har altid været en del af Sahas liv. Alt sammen erfaringer der sammen med en sans for det forretningsmæssige er båret videre ind i No78 i dag.

Sahas eventyrlyst har ligeledes præget den måde No78 har udformet sig på og forandret sig gennem tiden. I No78 findes et unikt sortiment fra mange steder i verden, bl.a. håndflettede kurve fra Lombok, tæpper fra Afghanistan, Marokko og Indien samt lækre møbler fra Sydafrika, Indonesien og Litauen- alle er håndplukket af Saha selv, som altid er på udkig efter nye spændende varer til No78 universet.

Kontakt os endelig, hvis vi har vakt din interesse, eller hvis du har nogle spørgsmål. Chatten er åbent alle hverdage mellem 10-16, og ellers er man også velkommen til at ringe eller sende en mail.