Erhvervs- & Privat Indretning

Mangler I inspiration og hjælp til jeres bolig eller kontor?

Indretningen har stor betydning for, hvordan vi trives, og den kræver derfor nøje overvejelser.

I No78 arbejder et team af dedikerede indretnings- og møbelarkitekter, der med deres ekspertise indenfor møbler og indretning sidder klar til at inspirere og rådgive både private- og erhvervskunder.

Privat Indretning

Det kan være svært at definere, hvordan man indretter en bolig optimalt, for at boligen giver en hjemlig følelse. I indretningen er der mange faktorer som påvirker stemningen - det er ikke kun møbleringen, men også farver, tekstiler, lyssætning og brugen af materialer. Sommetider kan små ændringer have stor betydning i helheden. Andre gange skal rummet nytænkes og møbleres på ny.

Erhvervsindretning

Indretningen af erhverv er ligeledes en afgørende faktor for trivsel. Rum skal indrettes så der opstår samspil mellem funktion, identitet og de fysiske rammer. Velindrettede rum begejstrer kollegaer, tiltrækker arbejdskraft samt skaber glæde ved de besøgende.Vi er eksperter i indretning af hoteller, hvor vi stræber efter, at dét at træde ind på et hotelværelse gerne skal være en oplevelse i sig selv.

Det vigtige materialevalg

Kvalitetsmaterialer bør altid være i højsædet

Inviter naturen indenfor

Vores designs er skabt af naturmaterialer og byder på alt fra stilfulde, bløde stofmaterialer til de rolige nuancer som kendetegner træmaterialer.

Det rigtige materialevalg er ikke blot vigtigt for opbygningen af et kvalitetsmøbel, men ligeledes for skabelsen af det personlige rum.  I No78’s univers gør vi det muligt for dig at perfektionere dit møbel, så det passer lige præcis ind i dit hjem.

No78’s møbler er håndlavede med sans for detalje og kvalitet, hvilket gør møblerne langtidsholdbare og tidløse. Hos No78 stræbes der efter at skabe et kreativt og unikt univers, som er baseret på en bæredygtig grundtanke, hvor vi køber mindre, men af bedre kvalitet.

Af samme årsag sætter No78 en dyd i at give danske vintagemøbler et nyt liv med en kærlig hånd og nye spændende farvesammensætninger, hvor alt restmateriale bliver anvendt effektivt til eksempelvis tasker og puder.

God kvalitet behøver ikke koste en formue

Vi laver håndlavede kvalitetsmøbler i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Farver i boligen

Hos No78 er vi vilde med farver, og derfor elsker vi at polstre vores designs i smukke farver fra en bred palette.

Hvor mange er forsigtige omkring deres farvevalg, hjælper vi dig med at finde præcis de nuancer, som skaber det personlige og stemningsfulde udtryk du ønsker.

Vores mission er at forene unikke, farvestrålende designs med nordiske, stilrene hjem, hvor de rene linjer brydes og personlighed tilsættes.  Hos No78 har du altså en unik mulighed for at sætte dit individuelle præg på dit nye design.

Vi forhandler et bredt udvalg af alt fra træsorter og polstringer til utallige linoleumsfarver og lædernuancer.

Hotel Mayfair

Indretning af 200 værelser samt grundplan i Hotel Mayfair på Vesterbro i København.

Sommerhus på Djursland

Indretning af 200 værelser samt grundplan i Hotel Mayfair på Vesterbro i København.