Privat Indretning

Vi elsker at skabe stemning i hjemmet og har mere end 10 års erfaring af indretning af private hjem

Indretning af hjemmekontoret

Hos Nova Møbler kan vi indrette alle typer kontorer – fra det lille hjemmekontor til et større kontorfælleskab. Vi bruger farver, materialer og overflader til at skabe et rum, hvor du kan tilbringe mange produktive, eftertænksomme  og nyskabende timer.
Hos Nova Møbler elsker vi de finde runde former fra 50’ernes og 60’ernes møbeldesigns, og derfor tager mange af vores produkter også inspiration fra netop disse møbler. Vi skaber den rette stemning med en kombination af nyt og gammelt. Det kan vi, fordi vi – udover vores egne møbler – også falder over smukke originale eksemplarer af klassiske designmøbler, som vi restaurerer og ompolstrer til salg efterfølgende.
Vi indretter dit kontor i vores ånd, samtidig med at kundens ønsker og behov er i fokus. Et arbejdsrum behøver ikke kun at være praktisk og funktionelt. Med opbevaring, en behagelig stol og et funktionelt bord har du styr på alle de praktiske elementer, men rummet bliver først til et inspirerende arbejdsmiljø, når dit personlige præg sættes.

Spisestuen

Spisestuen er ofte det vigtigste samlingspunkt i hjemmet, da det bliver benyttet både i hverdage hvor familien samles til måltiderne og i weekenderne til gæster. Derfor skal spisestuen selvfølgelig være indbydende og hyggelig at opholde sig i.
Man skal tage stilling til mange ting i en spisestue: hvilket spisebord, skal der være plads til mange gæster, hvilken spisebordsstole, farverne, størrelsen, osv.. I No78 hjælper vi dig gerne med de vigtige beslutninger, da det godt kan virke overskueligt. Når vi hjælper kunden sammensætter vi ofte vintage designs og nye møbler i spisestuen, for at skabe en behagelig, familiær stemning.
Måske din spisestue har brug for lidt farve? Så laver vi også gerne linoleumsborde i et udvalg af stærke og dæmpede farver. Eller måske dine spisebordsstole trænger til nyt, farverigt betræk?

Sofa stuen

Stuen kan ofte være det sværeste rum at indrette, fordi at der er så mange muligheder. Det er i dette rum hvor man er sammen på tværs af familien, og derfor skal det rumme mange funktioner. Og der skal være plads til både afslapning med familien og festlige arrangementer med vennerne.

Stuen er det rum med flest indretningsmuligheder, da der ikke er nogen møbler eller ting som er nødvendige i en stue i kontrast til køkkenet, badeværelset og soveværelset. Det giver mange muligheder for indretningen, hvor kun din fantasi sætter grænser.

Møblerne i stuen har stor påvirkning på rummets stemning – skal det være stor flydersofa eller lette lænestole? Stort sofabord eller bare et lille kaffebord? Det er her din stil virkelig kan pryde rummet.

Derudover er det ofte detaljerne som skaber stuens sammenhæng. Familiebilleder eller en selvvalgt plakatvæg er dét som gør rummet til en stue. Billeder, nips, pyntepuder, plaider, osv. giver det personlige indtryk, som en stue gerne må have.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Indretningen i hjemmet påvirker vores trivsel i hverdagen, men det kan være en udfordring at træffe de rigtige beslutninger til projektet. Går du og overvejer at få en professionel til at kigge på dit hjem?

Du kan altid kontakte os, og få en uforpligtende samtale om hvordan vi kan være behjælpelige med optimeringen af dit hjem.

Instagram

BLIV INSPIRERET