Skal vi sammen skabe dit drømmehjem?

Indretningen i hjemmet påvirker vores trivsel i hverdagen, men det kan være en udfordring at træffe de rigtige beslutninger til projektet. Det kan derfor være en god løsning, at få en professionel til at hjælpe dig med indretningen af dit hjem.

Hvis du er til farver, orientalsk stemning blandet med et nordisk touch kan det være vi er de rette til at hjælpe dig. Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på: shop@no78.dk, eller kom ind i butikkerne og få en uforpligtende snak og en kop kaffe med os, hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig.

___________________________________________________

Indretning af kontor

Hos No78 indretter vi alle typer kontorer – fra det lille hjemmekontor til det store kontorfælleskab. Vi bruger farver, materialer og overflader til at skabe et rum, hvor atmosfæren bidrager til din produktivitet.

Vi skaber den rette stemning med en kombination af nyt og gammelt. Det kan vi, fordi vi – udover vores egne møbler – også har originale eksemplarer af klassiske designmøbler i sortiment. Vi indretter dit kontor i vores ånd, men med dine ønsker og behov i fokus. Et arbejdsrum behøver ikke kun at være praktisk og funktionelt. Med opbevaring, en behagelig stol og et funktionelt bord har du styr på alle de praktiske elementer, men rummet bliver først til et inspirerende arbejdsmiljø, når dit personlige præg sættes. Dette hjælper vi dig gerne med.

indretning private right
indretning spisestuen

Spisestuen

Spisestuen er ofte det vigtigste samlingspunkt i hjemmet, da det bliver benyttet både i hverdage hvor familien samles til måltiderne og i weekenderne til gæster. Derfor skal spisestuen selvfølgelig være indbydende og hyggelig at opholde sig i – men for at komme i mål med detop det, er der en del der skal tages stilling til. Hvilket spisebord skal vi vælge, skal der være plads til mange eller få rundt om bordet, hvilke spisebordsstole passer til, farver, størrelser, osv.

Hos No78 hjælper vi dig gerne med de vigtige beslutninger, da et indretningsprojekt hurtigt kan virke uoverskueligt. Når vi hjælper kunden sammensætter vi ofte vintage designs og nye møbler i spisestuen, for at skabe en behagelig, familiær og personlig stemning.

Måske har din spisestue brug for lidt farve? Et bud kunne være, at tilføre et linoleumsbord i en enten stærk eller afdæmpet farve. Det kan også være, at dine spisebordsstole trænger til nyt, farverigt betræk?

Sofa stuen

Stuen kan ofte være det sværeste rum at indrette, fordi at der er så mange muligheder. Det er i dette rum hvor man er sammen på tværs af familien, og derfor skal det rumme mange funktioner. Der skal være plads til både afslapning med familien og festlige arrangementer med vennerne.

Stuen er det rum med flest indretningsmuligheder, da der ikke er nogen møbler eller ting som er nødvendige i en stue i kontrast til køkkenet, badeværelset og soveværelset. Det giver mange muligheder for indretningen, hvor kun din fantasi sætter grænser.

Møblerne i stuen har stor påvirkning på rummets stemning – er du til en stor flydersofa eller lette lænestole? Stort sofabord eller bare et lille kaffebord? Det er her din stil virkelig kan pryde rummet.

Derudover er det ofte detaljerne som skaber stuens sammenhæng. Familiebilleder eller en selvvalgt plakatvæg er dét som gør rummet til en stue. Billeder, nips, pyntepuder, plaider, osv. giver det personlige indtryk, som en stue i vores optik gerne må have.

sofastuen