Vi har i mange år arbejdet med polstring og ompolstring, så vi har den viden og knowhow, som skal til, når der skal skabes smukke, nypolstrede møbler. Polstring er et håndværk, der skal udføres med omhu, især når det drejer sig om møbler af den fineste karat.

ompolstring 01

Giv møbelklassikerne liv med en ompolstring

Sidder du inde med et eller flere af ikonerne fra dansk designs møbelhistorie? I så fald, så har dit stykke designhistorie nok også en del år på bagen og måske en slidt polstring som bevis på det daglige brug. En ny og professionelt udført ompolstring vil med ét puste nyt liv i din møbelklassiker og give dig en fornyet glæde, når du bruger møblet. Udover at polstre dit møbel laver vi også lette renoveringer, hvor vi kan tilbyde at slibe, oliere, lakere samt udskifte fjedre og skum efter behov.

Vi glæder os til at tage en uforpligtende snak med dig og give dig et konkret tilbud på opgaven, såfremt du ønsker det.

_________________________________________________

Priserne nedenfor er blot et udpluk af mulige ompolstringer og skal ses som vejledende.

Ompolstring stol

Stolesæde - Ompolstring

Vi ompolstrer gerne dit/dine stolesæder. Du kan frit vælge mellem tekstil eller læder. Hvis stolesædet trænger til udskiftning af skum tilbydes dette også.

Pris: 800,00 - 1500,00

Ompolstring laenestol

Hyndesæt - Ompolstring

Har du en vintage lænestol, hvor hynderne ser lidt trætte ud? Vi ompolstrer gerne hyndebetræk til din lænestol i tekstil eller læder efter ønske. Eksempelvis ompolstrer vi ofte nye hyndebetræk til Wegner GE290 eller hyndebetræk til vores populære P005 stol. Hvis du ligger inde med den originale hynde, udskifter vi ligeledes gerne skum. Aflever blot hynderne i en af vores to butikker, hvor tekstilet kan udvælges.

Pris: 4.000,00 - 5.000,00

Ompolstring oereklapstol

Øreklapstol - Ompolstring

Øreklapstolen er endnu et eksempel på et møbel, som vi har polstringserfaring med. Dette er også gældende med lignende stole som er fuldpolstret med høje rygge. Ved interesse kan der medbringes et billede af stolen til en af vores butikker, hvor vil kunne give en estimeret pris. Tekstilet kan ligeledes udvælges i vores fysiske butikker.

Pris: 13.000,00 - 15.000,00

Ompolstring svanen

Svanen eller lign. - Ompolstring

Mindre stole med fuld polstring såsom svanen har vi ligeledes erfaring med. Her tilbydes mindre renoveringer af skummet samt ny polstring på hele stolen. Ved interesse kan man besøge en af butikkerne og fremvise et billede af stolen, for en estimeret pris. Ligeledes kan tekstilet udvælges i vores fysiske butikker.

Pris: 10.000,00 - 11.000,00

Ompolstring madras

Madras 180x80cm - Ompolstring

Udover stole og sofaer ompolstrer vi også gerne madrasser. Vi tilbyder både at ompolstre kundens madras i et nyt tekstil eller læder, og vi tilbyder at lave skummadrasser i specialmål. Måske du lige mangler en lille madras i din brede vindueskarm? Næsten alle størrelser af skummadras er mulige. Prisestimatet nedenfor beskriver en madraspolstring i str. 180x80 som passer til vores p001 daybed.

Pris: 4.000,00 - 5.000,00

Et frisk pust til dine ældre skatte

Hvis du har en polstret stol eller et andet polstret møbel, så kan det med tiden få brug for en opfriskning – og det kan gøres med en ompolstring. Den nye polstring vil give din stol en masse gode år og sat op mod det karakterfulde træ, så giver det en fantastisk kombination af nyt og gammelt. Nogle vælger at købe nyt, når de gamle møbler ser slidte ud, men ofte kan en ompolstring være den ideelle løsning.

___________________________________________________

Kontakt

Kontakt os på shop@no78.dk for et uforpligtende tilbud – vedhæft gerne billeder af din opgave samt en lille beskrivelse af, hvad du ønsker. Du kan også altid kontakte dine lokale No78 pr. telefon eller komme forbi butikkerne.

farveproever