No78 Univers

Alle de smukkeste, håndplukkede produkter samlet ét sted!

No78 universet er grundstenen for virksomheden. Det er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland.

Dette bagland har grundlagt den No78, vi kender i dag.

Forkærlighed for vintage

Lige siden åbningen i 2003 har vintage møbler været en stor inspiration i virksomheden. Vi er altid på udkig efter flotte klassikere – omend de fremstår med meget eller lidt patina.

Vores favorit designere er blandt andet Hans J. Wegner, Kai Kristiansen, Børge Mogensen, Ib Kofod og selvfølgelig Arne Jacobsen.

Vi både restaurerer og ompolstrer vintagemøbler, så de bevarer autenciteten. Hvis du er på udkig efter et specifikt møbel, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi gemmer ofte mange gode skatte på lageret.Et udpluk af vores vintage møbler kan ses på linket nedenfor.

Porsche 356C

Startskuddet på bambusflet.dk

Bambusflet.dk er udsprunget fra vores univers – universet hvor naturen, farver og former er i fokus.

For mange år tilbage valgte vi at få produceret et parti håndlavede vasketøjskurve til vores butikker fra vores produktion i Indonesien. Det var en stor succes, og dermed blev bambusflet.dk skabt.

Vores søsterselskabs kurvesortiment har vokset markant siden. Her kan du udforske kurve fra både Indonesien, Iran og Afrika. Se hele vores udvalg på linket nedenfor.

Alfa Romeo Giulia GT 1300 Junior

Skal vi indrette dit hjem?

Måske du er faldet for vores farverige univers? Vi har mange års erfaring med indretning, og indretter i dag både kontorfællesskaber, hoteller og private hjem.

Tag et kig i vores indretningsunivers og find masser af god inspiration.

Rejs med til ...

Marokko

Vi elsker den marrokanske stil - de finurlige mønstre, det farverige keramik, de fineste klinker og den gode læderkvalitet. Derfor forhandler vi flere håndplukkede produkter fra Marokko, som vi selv er helt vilde med.

Indonesien

Vi får produceret størstedelen af vores møbler i Indonesien, da de er ekstremt dygtige til håndarbejdet med træsorter - specielt teak- og genbrugstræ. Teaktræet som bliver benyttet, er fra plantager i Indonesien.

Åbning af Maskandepot - ny marrokansk butik

Tisvildeleje 19, 3210 Vejby

Det hele startede med en rejse til Marokko – landet som er præget med unikke gamle bymiljøer, befolkningsgrupper fra forskellige dele af verden, farverigt byliv og en kultur hvor alle føler sig velkommen.

Forelskelsen i Marokkos kultur og designformer tog Saha med hjem til Danmark, og begyndte straks at udtænke hvordan den marrokanske stil kan bidrage til den danske indretningsstil. Først blev enkelte, udvalgte varer bragt med hjem – heriblandt vores bestseller puf og mosaikstenplader.

Men drømmen om at tage de marrokanske krydderier af design med til Danmark er først nu blevet til en realitet med åbningen af showroom og lager af Maskandepot.

Maskandepot åbner op for et marrokansk univers, hvor alle produkter er håndplukket fra rejser og udforskning af Marokko. Vi åbner op for alle der har interesse i at udforske den marrokanske stilart – omend det er privatkunder eller B2B kunder. Det er dermed også muligt at blive forhandler af produkterne fra Maskandepot.

Som udgangspunkt holder showroomet åbent i sommerperioden og ellers er den åben efter aftale.

(Solgt) Mercedes-Benz W123 230 Coupé

Fascinationen af Kelimtæpper

Vi har altid haft et godt øje til de fine, håndlavede kelimtæpper. Kelim er en væveteknik og navn for et orientalsk vævet tæppe, som har en flad struktur.

Vi er selv helt vilde med Seneh tæpperne, som er en af de mange kelim afstamninger. Seneh stammer fra byen Sanandaj i Iran, hvor beboerne har en længe etableret vævetradition.

Med anvendelsen af naturindfarvning i tæpperne og den omhyggelige væveteknik, er alle tæpper unikke.

Derudover finder i også afghanske kelimtæpper i vores sortiment, som ligesom Seneh bringer personlighed ind i hjemmet.

Inspiration fra Maskandepot showroom

Rejs med til ...

Afrika

Afrika, specielt Sydafrika, er en af de steder, hvor vi har forelsket os i hele kulturen også. Befolkningen i Sydafrika er en af de mest komplekse og mangfoldige i verden, hvilket også ses på deres møbler og håndværk.

Indien

Indien har siden 1500 tallet produceret de fineste gulvtæpper, som karakteriseres af den mangfoldige befolkning og deres kultur. Grundet deres talent for vævning, producerer vi vores egne designs af uldtæpper i Indien.