Univers

No78 universet er grundstenen for virksomheden. Det er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Universet spænder bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler, veludførte snedkermøbler og veteranbiler… fordi hvorfor ik? Dette bagland har grundlagt det No78 vi kender i dag.

univers vintage

Forkærlighed for vintage

______________________________________

Lige siden vores åbning i 2003 har vintage møbler været en stor inspiration i virksomheden. Vi er altid på udkig efter flotte klassikere – omend de fremstår med meget eller lidt patina.

Vores favorit designere er blandt andet Hans J. Wegner, Kai Kristiansen, Børge Mogensen og selvfølgelig Arne Jacobsen.

Vi både restaurerer og ompolstrer vintagemøbler, så de bevarer autenciteten – og hvis du er på udkig efter et specifikt møbel, er du altid velkommen til at tage fat i os. Vi gemmer ofte på mange gode skatte på lageret og ellers kan du finde et udpluk af vores vintage møbler via linket nedenfor.

______________________________________

Startskuddet til bambusflet.dk

For efterhånden mange år tilbage besluttede vi at få produceret et parti håndlavede vasketøjskurve til vores butikker, fra vores produktion i Indonesien. Og I var vilde med dem! Det var en stor succes og det var netop interessen for de smukke bambuskurve der blev startskuddet til bambusflet.dk.

Siden da er der kun kommet mere interesse for vores kurve. Kurvesortimentet er vokset markant siden – tag selv et kig på vores store udvalg, hvor du kan udforske kurve fra både Indonesien, Iran og Afrika. Se det fine udvalg på linket nedenfor. Du kan naturligvis også tjekke alle de meget fine kurve ud på bambusflet.dk hvor udvalget af kurve er endnu større.

419185144 18409667848032821 4636390989652390134 n
Direktøren af No78 har en forkærlighed for veteran biler - har du også?

Alfa Romeo Giulia GT 1300 Junior

Rejs med til ...

marokko

Marokko

Vi elsker den marrokanske stil - de finurlige mønstre, det farverige keramik, de fineste klinker og den gode læderkvalitet. Derfor forhandler vi flere håndplukkede produkter fra Marokko, som vi selv er helt vilde med.
indonesien

Indonesien

Vi får produceret størstedelen af vores møbler i Indonesien, da de er ekstremt dygtige til håndarbejdet med træsorter - specielt teak- og genbrugstræ. Teaktræet som bliver benyttet, er fra plantager i Indonesien.
udforsk afrika

Afrika

Afrika, specielt Sydafrika, er en af de steder vi også har forelsket os i. Befolkningen i Sydafrika er en af de mest komplekse og mangfoldige i verden, hvilket også ses på deres møbler og håndværk.
udforsk indien

Indien

Indien har siden 1500 tallet produceret de fineste gulvtæpper, som karakteriseres af den mangfoldige befolkning og deres kultur. Grundet deres store talent for vævning, får vi bl.a. produceret vores Rainbow tæpper i Indien.

Startskuddet til Maskandepot

Tisvildeleje 19, 3210 Vejby

Det hele startede med en rejse til Marokko – landet med de mange unikke bymiljøer, forskellige befolkningsgrupper, farverige byliv og en kultur hvor alle er velkomne.

Forelskelsen i Marokkos kultur og designformer tog Saha med sig hjem til Danmark, for at tilføre et orientalsk twist til den nordiske, minimalistiske stil. Først blev enkelte, udvalgte varer bragt med hjem – heriblandt vores bestseller puf og mosaikstenplader.

Hos No78 forhandler vi en lille del af de marokkanske sager, men drømmen om at tage det marrokanske udtryk med til Danmark er først nu – for alvor – blevet til en realitet med åbningen af Maskandepot‘s showroom og lager.

Maskandepot byder på et marrokansk univers, hvor alle produkter er håndplukket fra rejser og inspirationsture til Marokko. Vi åbner op for alle der har interesse i at udforske den marrokanske stilart – omend det er privatkunder eller B2B kunder. Det er dermed også muligt at blive forhandler af produkterne fra Maskandepot. Kontakt os gerne via mail – så aftaler vi nærmere.

Som udgangspunkt holder showroomet åbent i sommerperioden og ellers er den åben efter aftale.

Skaermbillede 2023 07 12 kl. 14.10.19