Erhvervsindretning

Vi har mere end 10 års erfaring af indretning af erhverv. Indenfor de sidste tre år er vi blevet specialister i hotelprojekter.

Erhvervsindretning

Vi har flere års erfaring med erhverv, omend det er en restauranter, kontorfælleskaber eller hoteller. Indretningen i erhverv er nøglen til en god arbejdsplads og billedet på dit brand udadtil. Dine lokaler er dit brand. Det skal gerne både engagere samt inspirere – og oftest også sælge.

Vi tager udgangspunkt i virksomhedens brand og værdier når vi skal designe jeres unikke indretningsløsning. Vi indretter både stort og småt – omend det er hele jeres domicil eller en del af kontoret, showroomet, mødelokalet eller foyerområdet.

Vi har de seneste år haft store indretningsopgaver i hotelbrancen, hvor vi har indrettet flere hundrede hotelværelser med unikke indretningsløsninger.

Kontakt os endelig ved interesse og modtag et uforpligtende tilbud.

Hotelværelset

At træde ind på et hotelværelse skal gerne være en oplevelse i sig selv. Hos Nova Møbler har vi erfaring med indretning af hoteller og hotelværelser, hvor vi skaber hjemlige og stilfulde rammer i hotellets ånd. Du kan altså trygt overlade indretning og møblering til os, og så vil vi i fællesskab finde den oplagte løsning.

Vi lytter til dine ønsker og kommer med forslag til, hvordan vi opnår den helt rigtige stemning. Det kan være i form af udvikling af egen maling, arbejde med tekstillag samt lade os inspirere af naturlige materialer. Det kan også være, at du går efter en hyggelig og hjemlig følelse med en masse træelementer, tekstiler og speciallavede møbler, som vi også  tidligere har arbejdet med.

Drømmer du om karakteristiske hotelværelser med sjæl? Vi hjælper dig med at opfylde dine ønsker for indretningen af dit hotel og inspirerer til, hvilke retninger vi kan gå i. Nova Møbler kan blive din næste samarbejdspartner med en mission om at skabe en unik indretningsstil.

Vi har altid motivation til nye opgaver, og vi glæder os til at høre om dit næste projekt.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Indretningen i hjemmet påvirker vores trivsel i hverdagen, men det kan være en udfordring at træffe de rigtige beslutninger til projektet. Går du og overvejer at få en professionel til at kigge på dit hjem?

Du kan altid kontakte os, og få en uforpligtende samtale om hvordan vi kan være behjælpelige med optimeringen af dit hjem.

Instagram

BLIV INSPIRERET