Indretning af din arbejdsplads - hotel, kontor mm.

Vi har flere års erfaring med indretning til erhverv, hvadend det er en restauranter, kontorfælleskaber eller hoteller. Den måde du vælger at indrette din arbejdsplads på er nøglen til trivsel hos dine medarbejdere, gæster mm. og billedet på dit brand udadtil. Dine lokaler er en del af din identitet og det skal gerne både engagere samt inspirere – og oftest også sælge.

Vi tager udgangspunkt i virksomhedens brand og værdier når vi skal designe jeres unikke indretningsløsning. Vi indretter både stort og småt – hvadend det er hele jeres domicil eller en del af kontoret, showroomet, mødelokalet eller lobby.

Vi har de seneste år haft store indretningsopgaver i hotelbrancen, hvor vi har indrettet flere hundrede hotelværelser med unikke indretningsløsninger. Vi ved hvad vi laver og har et specialiseret team af dygtige indretningsarkitekter til at udarbejde og bygge gode løsninger til lige netop jeres projekt.

___________________________________________________

hotel 27 copenhagen suite green
IMG 0556 rotated

Hotelværelset

Indretning påvirker vores trivsel i hverdagen, men det kan være en udfordring at træffe de rigtige beslutninger til projektet. Det kan derfor være en god løsning, at få en professionel til at hjælpe dig med indretningen af bl.a. dit kontor eller hotel. At træde ind på et hotelværelse skal gerne være en oplevelse i sig selv. Hos No78 har vi erfaring med indretning af hoteller og hotelværelser, hvor vi skaber hjemlige og stilfulde rammer i hotellets ånd.

Vi lytter til dine ønsker og kommer med forslag til, hvordan vi opnår den helt rigtige stemning. Det kan være i form af udvikling af den helt rigtige farve til væggene, arbejde med tekstillag eller inspiration fra naturlige materialer. Det kan også være du går efter en hyggelig og hjemlig følelse med træelementer, bløde tekstiler og speciallavede møbler, som vi også har mange års erfaring med.

___________________________________________________

Kontakt

Hvis du er til farver, orientalsk stemning blandet med et nordisk touch kan det være vi er de rette til at hjælpe dig. Få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på: shop@no78.dk, eller kom ind i butikkerne og få en uforpligtende snak og en kop kaffe med os, hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit næste projekt. Vi er altid på udkig efter nye spændende projekter og intet er for stort eller småt til os.