Hos Nova Møbler kan vi specialfremstille møbler til dig. Hvis du har et helt særligt behov eller et design i tankerne, som ikke findes på markedet, så kan vi sandsynligvis fremstille det møbel, som du ønsker. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det kan lade sig gøre eller tvivler, fordi du tror, det bliver for dyrt, så kontakt os. Vi vil altid gerne høre nærmere!

Håndlavede møbler af træ

Har du brug for at få lavet et møbel af træ? Vi har dygtige snedkere, der kan få dine drømme gjort til virkelighed i form af et smukt, håndlavet træmøbel. Vi skaber dit møbel efter dine idéer og ønsker i kombination med vores erfaring og viden. Slutresultatet bliver et unikt møbel, der kun findes hos netop dig.

Specialmøbler – lavet efter dine mål

Der kan være mange gode grunde til at få lavet et specialmøbel. Måske har du en praktisk udfordring eller nogle æstetiske ønsker, som ikke passer med det, de industrieltproducerede møbler kan byde på. Uanset hvad, så står vi klar til at tage en snak med dig omkring dine ønsker, så du kan få afklaret, om din drøm er mulig, og hvad den vil koste.

Fra idé til virkelighed

Der er ikke langt fra idé til virkelighed, når du kontakter os med en skitse til et specialfremstillet møbel. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak, og vi vil sætte en ære i at fremstille et håndlavet møbel, som du kan få glæde af i de næste mange år. Kvalitet er holdbart, så det vil være et møbel, som kan gå i arv til de kommende generationer.